Élet-Stílus

Nők látogatják a börtönben a gyilkost, aki a szeretőjéért végezte ki a családját

Harmadik gyerekükkel, egy kisfiúval volt várandós a 34 éves Shanann Watts, amikor a férje, a 33 éves Chris Watts megfojtotta, 2018. augusztus 13-án. A házaspár kislányai szemtanúi voltak a gyilkosságnak, ezért az apjuk őket is megölte.

Chris Watts először eljátszotta az eltűnt családjáért aggódó apát, de hamar kiderült, ő végzett mindnyájukkal, hogy új életet kezdhessen a szeretőjével. A férfit ötszörös életfogytiglanra ítélték, a próbára bocsájtás lehetősége nélkül. A családgyilkos a börtönben jól érzi magát, két fiatal nő is rendszeresen látogatja – írja a Daily Mail.

Az olajmunkás Chris Watts a coloradói Boulderben élt a családjával. A házassága alatt több nővel is félrelépett, sőt, a családgyilkossági ügy tárgyalásakor jelentkezett tanúnak egy férfi is, aki azt mondta, a vádlott vele is lefeküdt.

Watts végül beleszeretett Nicole Kessinger nevű nőbe, akivel új életet akart kezdeni. Nemrég láttak napvilágot azok a hangüzenetek, amiket a nő nem sokkal a gyilkosságok előtt küldött a férfinek. A felvételeken Kissinger nevetgél, azt mondja, hiányzik neki Watts, és kéri a férfit, hogy ha lesz rá lehetősége, hívja fel. Ugyancsak mostanában kerültek nyilvánosságra olyan fotók, melyeken Kissinger bikiniben pózol, és a tükörben látszik, hogy a képeket Watts készítette.

Nicole Kissinger (Fotó: YouTube / Inside Edition)

A terhessége tizenötödik hetében járó Shanann Watts, aki egy MLM-cégnél dolgozott, tavaly augusztus 13-án, hajnali fél kettőkor ért haza egy üzleti útról. A repülőtérről egy barátnője és kollégája, Nickole Atkinson vitte haza. Másnap ő jelentette be a rendőrségen Shanann eltűnését, amikor a nő nem ment el egy találkozóra, nem vette fel a telefonját, és nem válaszolt üzenetekre sem.

Atkinson Christ sem érte el, de üzenetet hagyott a férfinek, hogy nagyon aggódik a barátnőjéért, ezért értesítette a rendőrséget. A férj hazament a munkahelyéről, beengedte a rendőröket a házba, de azok semmi gyanúsat sem találtak.

A férfi úgy tett, mintha ő is csak akkor értesülne a felesége és a lányai eltűnéséről. A helyi tévéknek könnyek között adott interjút, és kérte a családját, hogy ha látják az adást, térjenek haza.

A nyomozók gyanúja azonban hamar a férfira terelődött. Chris Wattst két nappal később, augusztus 15-én tartóztatták le a rendőrök, miután megnézték a szomszédok biztonsági kameráinak felvételeit. A videókból megtudták, hogy miután hazatért az üzleti útról, Shanann nem ment ki többé a házból. Látszott viszont, amint a férje, kora hajnalban egy nagy csomagot tesz be a furgonjába. A férfi először mindent tagadott, aztán azt mondta, a kislányokat a felesége fojtotta meg, ezért ölte meg őt hirtelen felindulásból. Végül mindhárom gyilkosságot elismerte.

Azon az éjszakán Watts közölte a feleségével, hogy elhagyja őt a szeretőjéért. A nő azt felelte, akkor soha többé nem látja a gyerekeit. Veszekedtek, a férfi megfojtotta a nőt. Watts későn vette észre, hogy a gyerekek felébredtek a zajra, és idősebb lánya, az 5 éves Bella bement a szobájukba. A férfi azt mondta neki, és a 3 éves Celeste-nek, hogy az anyjuk beteg. A kislányokat beültette a furgonjába, majd az anyuk holttestét is a kocsiba tette. A férfi munkahelyére, egy olajmezőre hajtottak, ahol Watts mindkét gyermekét megfojtotta az autó hátsó ülésén, egy takaróval.

A gyerekek holttestét régi tartályokba rejtette, a feleségét egy sekély sírba temette.

Nicole Kissinger, a szerető azt vallotta, fogalma sem volt róla, hogy Watts a családja megölésére készül, el sem tudta volna képzelni, hogy férfi képes ilyesmire. A nő másik városba költözött, hogy megpróbáljon új életet kezdeni. Watts az anyjának írt leveleiben azt írja, teljesen új ember lett, megtért Istenhez, akitől szeretetet, békét és megbocsátást nyert.

A családgyilkos ennél többet is kapott. Két fiatal nő is rendszeresen látogatja őt börtönben. Anna két-három hetente megy be hozzá, Kate, aki minden héten beszél a férfivel. Utóbbi szerint, Chris minden alkalommal mély szeretettel beszél a családjáról. Ha a gyilkosságokról beszél, azt mondja, olyan számára az emlék, mintha kiszakadt volna a valóságból, mintha egy démon szállta volna meg.

(Kiemelt képünkön Chris Watts és családja, Shanann, Bella, és Celeste, fotó: YouTube / Inside Edition)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik