Élet-Stílus

Odavan az internet a hatéves kisfiúért, akinek a kukások a legjobb haverjai

Minden csütörtökön, már korán reggel, izgatottan várja a legjobb haverjait a West Virginiában élő Noah Cooper. A hatéves kisfiú fél évvel ezelőtt barátkozott össze a környékükön szemetet gyűjtő kukásokkal – írja az Independent című brit lap.

Noah édesanyja, Tracy Cooper azt mondja, az egész hat hónapja, teljesen véletlenül kezdődött. A kisfia akkor látott először a kukásautót, és teljesen lenyűgözte a hatalmas gép, és ahogy a kukások beledobálják a szemeteszsákokat.  Az volt a kisfiú első gondolata, hogy szeretné megölelni azokat az embereket. Tracy kiszaladt, hogy beszéljen velük. Elmondta, hogy a kisfia autista, és nagyon örülne, ha megölelgethetné őket. A kukások rögtön igent mondtak.

Tracynek azóta ébresztőt kellett beállítania, nehogy Noah egyszer is lemaradjon a kukásokról. Jacob Yoder és Mark Stephens elmondták, hogy a kisfiú a legtöbbször nem üres kézzel várja őket, hanem sütivel, saját kezűleg gyártott szendvicsekkel, vagy gyorséttermekbe szóló kuponokkal.

Yonder és Stephens is adtak már ajándékokat Noahnak, például egy kalapot, egy játék kukásautót, és egy kényelmes kempingszéket is, hogy ne kelljen feltétlenül ácsorognia, míg rájuk vár. Ha pedig Noah az ébresztő ellenére mégis elalszik, és nincs kint az udvaron, amikor a kukásautó megérkezik, a barátai mindig megvárják.

Tracy azért kezdett el fotókat és videókat készíteni a találkozókról, mert Noah imádja azokat nézegetni. Aztán elkezdte ezeket a Facebookon is megosztani. Noah története annyi ember arcára csalt mosolyt, hogy a kisfiú azóta valóságos sztárrá vált. Tracey azt is elárulta, hogy Noah természetesen kukás szeretne lenni, ha felnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik