Élet-Stílus

Az első randin hozzáment egy idegenhez, de valami egész más okból válik most el tőle

Nem azért döntött így, mert túl gyors volt minden.

Egy új-zélandi nő egyből az első randin hozzáment egy idegenhez azután, hogy egy társkereső applikációban „matcheltek” egymással. Most, két hónappal később azonban válni akar – írta a NZ Herald.

Az Egyesült Királyságban dadusként dolgozó, 34 éves Sarah Elliott és a 37 éves villanyszerelő, Paul Edwards december 15-én kedvelte be egymást a Bumble nevű randialkalmazásban. Először december 22-én beszéltek egymással, és eldöntötték, másnap összeházasodnak. A Gatwick repülőtéren találkoztak először, hogy aztán elrepüljenek Las Vegasba, ahol karácsony napján összekötötték az életüket.

Az esküvő után Elliott férjének felfedte a vonzalmát a BDSM-ért és a fétispartikért. Két hónappal később különmentek, a 34 éves nő megfogadta, soha nem él többé monogám kapcsolatban. Jelenleg két „toyboy-jal” is kapcsolatban van.

A házasságomnak lehet, hogy vége, de megnyílt vele egy teljesen új világ előttem. Miután úgy éreztem, hoyg beleragadtam egy féltékeny házasságba, letettem arról, hogy csak egy férfivel legyek együtt

– nyilatkozta a Sunnak.

Az esküvő után a férj egyébként Elliotthoz költözött, aki két korábbi barátjával – akiknek szintén Paul volt a keresztneve – élt együtt, viszonylag gyorsan el is romlott minden, a nő szerint azért, mert Edwards túl féltékeny volt, és a fétis világába sem tudott beilleszkedni. Egy szexparti után el is költözött tőle.

A nő nem bánta meg a házasságot, de azt mondja, abban már biztos, soha nem jön össze még egy Paullal, „az a név úgyis béna”.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik