Élet-Stílus

Szomszédja ajtajához vágta a macskát egy brit nő

Biztonsági kamera vette fel, amint a 38 éves April Hawes a szomszédjai házának ajtajához vágja Shadowt, a szomszéd nyolc hónapos macskáját, az angliai Norfolkban. A szomszédok, a 33 éves Kevin Yarham és párja, a 26 éves Sophie Baker feljelentést tettek a március elsején történt incidens miatt. Az ügyben, a bíróság a napokban hozott ítéletet – írja a brit Metro.

Az esés következtében a macska könnyebb sérüléseket szenvedett. Hawes állatkínzás miatt állt bíróság elé, ahol bűnösnek vallotta magát. Kiderült, hogy a nőt régóta idegesítette, hogy a szomszédok macskája folyton bemegy a kertjébe és a házába. Hawes többször kérte őket, hogy tegyenek valamit ez ellen, de mindig azt a választ kapta, hogy nincs mit tenni, a macskáknak ilyen a természetük.

Hawest 12 hónapra próbaidőre bocsájtották, és 30 nap rehabilitációs tevékenység elvégzésére kötelezték. A nőnek 85 fontot kell fizetnie a perköltségekre, és még 85 font kártérítést az áldozat gazdáinak. Kevin Yarham felháborodott, a szerinte túl enyhe büntetés miatt, azt mondta, az ítélet sértés az összes állattartóra nézve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik