Élet-Stílus

Mindenki odavolt a séf epres desszertjéért, de aztán kiderült, hogy mi volt rajta az öntet

Nem mindennapi kombinációt talált ki, az egyszer biztos - írja a brit bulvárlap, a Mirror.

Szeretem kombinálni az eper édességét a fanyar balzsamecettel, szerintem nagyon jó párost alkotnak együtt.

Így magyarázkodott a séf, aki képes volt egy epres, habos desszertre bolti salátaöntetet locsolni.

Bernado Garea a wimbledoni Ely’s étterem szakácsa kitalálta, hogy a Heinz salátára kitalált öntete tökéletesen passzol az eper ízéhez. És a vendégek ezt igazolták is, senkinek nem jutott eszébe, hogy visszaküldje a pikáns fogást. Pedig alighanem a legtöbben ezt tették volna, ha rájönnek, mit esznek. Garea elmondása szerint nagyon finom a kombináció, ráadásul spórolni is tudnak rajta, mivel egy flakon öntet sokkal olcsóbb, mint egy üveg jó minőségű balzsamecet.

Aki kíváncsi a bizarr kreációra, az itt tudja megnézni a róla készült fotókat.

Ti képesek lennétek megkóstolni?

Ajánlott videó mutasd mind

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

A cikkhez ide kattintva szólhatsz hozzá.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.