Élet-Stílus

Rá volt kötve az infúzióra, mikor a rendőrök azzal vádolták meg, biztos el akarja lopni

Tüdőgyulladással kezelték a kórházban a 24 éves Shaquille Dukest a freeporti kórházban június 9-én, mikor az orvosa azt tanácsolta neki, hogy menjen ki a szabadba egy kicsit sétálni. Kifelé menet összeakadt egy „túlbuzgó, rasszista biztonsági őrrel”, aki azzal vádolta meg, hogy biztos el akarja lopni az intravénás készüléket, aztán majd eladja az eBay-en. Pedig az infúzió be volt kötve a férfi karjába. Legalábbis Dukes ezt állítja Facebook-oldalán.

A biztonsági kihívta a rendőröket, akik letartóztatták még Dukes előtt a testvérét is, aki vele gyalogolt. A beteg férfinek kihúzták a kanült a kezéből és őt is előállították. Amikor Dukes elmondta nekik, hogy tüdőgyulladással és asztmával kezelik, az egyik rendőr azt mondta neki:

Nem érdekel, miért vagy itt, mész a börtönbe.

Dukes állítja, letartóztatásakor elvették tőle az inhalátorát,és asztmás rohamot kapott, négy percen át vitatkozott, mire visszaadták neki.

Come to Freeport on Vacation and leave on Probation. This is truly one of the most racist cities in America. I was…

Közzétette: Shaquille Dukes – 2019. június 17., hétfő

A rendőrség szerint Dukes nem mond igazat, a kórház személyzetének egyik tagja távolította el a vénájából a csövet, és nem a rendőrségtől vagy a biztonságiak közül valaki. Rendzavarás miatt tartóztatták le, a biztonsági őrrel való vitája miatt. Bár azt elismerték, a férfi nem akarta ellopni, a kórháznál senki sem engedélyezi, hogy az intravénás készülékkel bárki is elhagyja az intézmény területét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik