Élet-Stílus

Nem szerencsejátékkal nyert hárommillió dollárt egy nő egy cincinnati kaszinóban

Hárommillió dolláros kártérítés ítélt meg egy ohiói bíróság egy nőnek, aki 2016 szeptemberében elesett a cincinnati Jack kaszinóban és eltörte a térdkalácsát – írja a Cincinnati.com.

Lynda Sadowski a játékasztalok között sétálva egy a nedves, csúszós padlóra figyelmeztető, műanyag táblában botlott meg, amit korábban, egy másik vendég véletlenül felborított. A nő térdkalácsa olyan csúnyán összetört, hogy egy fémdarabot kellett neki beültetni, a baleset óta pedig nagyon nehezen mozog.

Matt Nakajima, a nő ügyvédje arra hivatkozott, hogy a kaszinónak nem voltak megfelelő biztonsági előírásai. A biztonsági kamerák felvételein látszott, hogy az egyik alkalmazott néhány másodperccel Sadowski esése előtt sétált el a felborult tábla mellett, mégsem tett semmit. A kaszinó ügyvédje azzal védekezett, hogy a tábla azért felborulva is jól látható volt, a baleset a nő figyelmetlenségéből történt.

A Hamilton megyei bíróság a felperesnek adott igazat, vagyis úgy látták, hogy a kaszinó nem tette meg az elvárható lépéseket a vendégei biztonságáért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik