Élet-Stílus

Összeállították a legszexibb országok toplistáját

Hol élnek a legvonzóbb emberek?

A Big Seven Travel utazási portál szerkesztői megkérdezték másfél millió felhasználójukat azzal kapcsolatban, hogy melyik országot tartják a „legszexibbnek”.

A szexiséget szándékosan nem részletezték, leginkább arra gondolhattak, hogy olvasóik mennyire tartják vonzónak egy-egy ország képviselőit, de ennél jobban nem mentek bele a részletekbe.

Mindenesetre kialakult egy top 50-es lista, amelynek utolsó helyén az írek végeztek, a legszexibb országnak pedig az olvasók az…

.

.

.

.

ukránokat választották.

Magyarország a középmezőnyben, a 20. helyen végzett, a site Gábor ZsaZsát és az anyai ágon magyar felmenőkkel rendelkező Drew Barrymore-t említi hazánk jeles képviselőiként (nem túl nagy kutatómunkával akár mások is belefértek volna a felsorolásba – igaz az ukránoknál is egyedül Mila Kunist említik).

A dobogóra Ukrajna mellett másodikként a dánok, harmadikként a filippínók kerültek, a top 10-ben vannak még a brazilok, valamint Ausztrália, Dél-Afrika, Olaszország, Örményország (ahol a Kardashianokat említették…), az angolok és a kanadaiak.

 

„Ha gyönyörű vagy, bármit megkaphatsz, amit akarsz. Gábor Zsazsa pedig meseszép volt”
Pár napra Magyarországra látogatott Gábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt, exkluzív interjút kaptunk tőle.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik