Élet-Stílus

Kilenchetes gyereke halálát okozta a brit pár, mert a sírástól nem tudtak szexelni

Bűnösnek találta a bíróság azt a staffordshirei párt, akiket azzal vádoltak, hogy 9 hetes kisfiuk halálát okozták, vagy hagyták meghalni a gyereket – írja a brit Metro.

A 26 éves Luke Morgan, és a 22 éves Emma Cole gyermeke, Tyler Morgan még 2014 áprilisában halt meg. Az orvosok szerint a halálát fojtogatás okozta, de más sérülései is voltak: néhány bordája eltört, az egyik karján pedig harapásnyomok voltak, amik embertől származhattak.

Tyler halála előtt, kora hajnalban a szomszédok hallották, ahogy a szülők hangosan veszekednek. Mindketten részegek voltak, és arról ordibáltak egymásnak, hogy a síró baba miatt félbe kellett hagyniuk a szexet. Az egyik szomszéd aztán egy hangos sikítást halott, a másik egy nagy puffanást.

Emma Cole 2 óra 42 perckor hívott mentőt a gyerekhez, akit szívrohammal szállítottak kórházba. Az orvosok 3 óra 40 perckor állapították meg a baba halálának beálltát. A hosszas nyomozás során tisztázták a szülőket a gyilkosság és az emberölés vádja alól, de megállapították, hogy mégis felelősek Tyler haláláért. Luke Morgan 8 év, Emma Cole pedig 5 év letöltendő börtönbüntetést kapott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik