Élet-Stílus

10 éve csak nyers húst eszik ez a férfi, még rohadtat és belsőségeket is

Állítása szerint csak egyszer betegedet meg ezalatt.

A 35 éves Derek Nance nem eszik semmi mást, mint nyers húst és belsőségeket,

étrendjében van a báránygyomor turmixtól kezdve a lépen és a májon át a heréig sok minden. A férfi étrendjében a legfurcsább mégis a rohadt hús, vagyis fermentált (erjesztett) hús.

Csak a patákat és szarvakat nem lenne hajlandó megenni, bár azokat nehéz is lenne.

Nance szerint a nyers hús evése biztonságos, még a gyerekeit – akikből van négy – is ezzel eteti (bár ők különböző fokon vannak ettől elájulva). Szerinte ez a diéta teljesen egészséges, amíg tiszta és egészséges állatot fogyasztanak el. A feleségét viszont nem tudja rávenni, bár már ő sem vegetáriánus – írta a Daily Mail.

Nance minden hónapban elmegy egy biofarmra, ahol kiválaszt egy állatot, amit aztán levág magának a hátsókertjében.

Egy felnőtt bárány úgy 80 kiló, ami egy hónapig kitart

– mesélte, hiszen tényleg minden részét elfogyasztja, ami az étrendjének a változatosságát is jelenti neki. Diétájának részét képezik a kukacok, azokban ugyanis megtalálható egy enzim, ami segít neki megemészteni azt a rengeteg nyers húst, amit megeszik.

Arról is beszélt, hogy mindössze egyszer betegedett meg, amikor ételmérgezése lett egy akkor már egy hete leölt csirkétől. A nyers étkezésnek szerinte azért van jelentősége, mert így minden tápanyagot ki tud nyerni belőle, és amiktől egészséges marad. A főzéstől az A-, B- és C-vitamin is eltűnne belőle, állítja. Ahogy azt is, hogy sok mindent kipróbált már korábban, de ettől az étrendtől szűntek meg az ételallergiái és intoleranciái.

Bár azért senkit sem biztatnánk Nance diétájára, ha változatosabban enne, akkor sem lenne baja, plusz a vitaminokat is megehetné más élelmiszerek bevitelével, és akkor nem is kéne nyers húst fogyasztania.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik