Élet-Stílus

Másfél kilométert vezetett a 4 éves, hogy édességhez jusson

Nem mindennapi kissrác.

Mint minden gyerek, a négyéves Sebastian Swenson is mindent megtenne azért, hogy egy kis édességhez jusson. Sebastian még egy kicsit többet is az átlagnál.

A minnesotai fiú ugyanis ellopta a dédpapája kocsikulcsát, beugrott a SUV-ba és több mint másfél kilométert vezetett a csúcsforgalomban. Egy benzinkúthoz tartott, azt remélte, ott majd kap egy kis édességet. Végül ebben a rendőrség akadályozta meg – írta meg a FOX.

Szerencsére a kaland közben senkinek nem esett baja, ugyanakkor a kocsi és pár postaláda már nem úszta meg sértetlenül. Még éppen csak elindult, mikor nekikoccant egy fának a szomszéd kertjében, ami miatt összetört azt autó elülső lökhárítója.

Nem is csoda, Sebastian alig látott ki a kormány mögül, ha a pedálokat is el akarta érni. És el akarta, a lakóövezeti házuktól elindult a kacskaringós utcákon, majd balra kanyarodva felhajtott egy négysávos sugárútra. Szemtanúk szerint úgy 25 km/órával hajtott a fiú, elég kiszámíthatatlanul.

Boy goes on joyride

Sebastian gave his family QUITE the scare when he took off in his great-grandfather's SUV — all because he wanted some candy. https://bit.ly/2X2p5A0

Közzétette: Fox 9 – 2019. június 14., péntek

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik