Élet-Stílus

A hideg kirázta a Burger King alkalmazottait egy férfi utolsó kívánsága miatt

Az volt az utolsó kívánsága, hogy a holttestével hajtsanak a Burger Kingbe, és rendeljenek egy hamburgert.

Mindenki meglepődött egy leedsi Burger Kingben, mikor egy halottaskocsi behajtott az autós kiszolgáláshoz. A sofőr rendelt egy dupla baconös sajtburgert, majd azt egy koporsóra helyezte.

A történet mögött az volt, hogy a már régóta szívproblémákkal küzdő Leonard Durkin 71 évesen meghalt, de még előtte megígértette fiával, hogy a koporsójára elhelyeznek majd egy ilyen szendvicset. Ez pedig egy szokásából jött, mert mindig, amikor kiment a felesége sírjához, utána meglátogatta az egyik közeli Burger Kinget, és egy dupla baconös hamburgert rendelt.

Durkin fia, Peter az SWNS-nek mesélte, hogy

apának mindig is briliáns humorérzéke  volt, és mielőtt meghalt, azt mondta, hogy ezt akarja. Biztos jót nevetett odafent ezen.

Peter arról is beszélt, hogy az emberek az étteremben és a környékén majd mind kitörték a nyakukat, csak hogy lássák, mit csinálnak. Csak egy valakinek nem rebbent a szeme pillája sem, annak a nőnek, aki kiszolgálta őket.

A Burger King után a halottaskocsi a krematóriumba hajtott, ahol Durkin barátai és családtagjai végső búcsút vettek tőle. Aztán Johnny Cash Ring of Fire című dalát játszották le, miközben elhamvasztották.

A temetési vállalkozó, Adrian Benson egy héttel korábban felkereste a gyorséttermet, hogy elmondja, mit terveznek – egyébként még nem kellett hasonlót tennie –,

azt hiszem, nem igazán értékelték

– mesélte Benson.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik