Élet-Stílus

A férje otthagyta, majd a vastagbelének egy részét is el kellett távolítani, de az egyedülálló anyuka nem adta fel az álmát

Sokan már az első csapást sem bírták volna ki.

A 29 éves Rachael Kin szépségversenyt nyert, ő lett 2019-ben Miss Beauty United Kingdom.

Az anyuka élete azonban nagyjából semmiben nem hasonlít a szépségkirálynők életéhez. Kezdjük azzal a nem elhanyagolható ténnyel, hogy már évek óta egyedül neveli a gyermekét, mivel a férje elhagyta őt. Rachael a szakítás és válás után nem ugrott egyből új kapcsolatba, nem is lett volna rá képes. A most 29 éves anyuka már hosszú évek óta egyedül van. Ez nem csak a gyermeknevelést érinti, hanem az élet minden területét. Rachaelnek mindent egyedül kellett megoldania, így azt is, amikor egy maratoni futóverseny előtt kiderült: meg kell operálni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rachael Kin (@cinderella_and_the_stoma) on May 31, 2019 at 11:02am PDT

Rachael a futóversenyen lett rosszul, a kórházba szállították, ahol az orvosok közölték vele: súlyos vastagbélgyulladása van, ami miatt el kell távolítani a vastagbelének egy részét.

A 29 éves nő tudta, hogy a mutét után mindenképp csúny seb marad majd a hasán, ami miatt erősen elgondolkodott, hogy megpróbálja-e megvalósítani a gyerekkori álmát. Rachael végül úgy döntött, hogy belevág, de nem csak maga miatt. A nő szerette volna bátorítani azokat, akik valamilyen oknál fogva nem mernek belevágni az ismeretlenbe.

A zsűri végül díjazta a nő bátorságát, így Rachael Kin egy válás és egy komoly műtét után elmondhatja, ő lett a 2019-es Miss Beauty United Kingdom.

Kiemelt kép: Instagram@cinderella_and_the_stoma

Ajánlott videó

Olvasói sztorik