Élet-Stílus

Ez a transznemű nő kapta a világ egyik első felfújható műmellét

Egyszer már pórul járt, így próbálja meg elkerülni a korábbi veszélyes helyzetet.

Ivana Vladislava most 27 éves, de már nagyon régen eldöntötte, hogy arra áldozza az életét, hogy minél nőiesebb legyen. Ehhez már 11 évesen elkezdett nőihormon-tablettákat szedni. Melleit is megcsináltatta korábban, G kosaras méretűre.

Ez azonban nem volt szerencsés, mert elfertőződött.

A műtét után a jobb mellem kinyílt, és láthattam, ahogy az implantátum jön ki a bőröm alól, szivárgott és vérzett, borzalmas volt

– mondta a Berlinben élő lengyel nő a Mirror szerint. Egyből orvoshoz rohant, ahol kiderült, hogy vérmérgezése van, ráadásul egy halálos baktérium volt az implantátumában. Így le kellett műttetni, de a másik még egy évig megvolt, Küklopsznak kezdték el nevezni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ivana Vladislava (@bimbo_doll_ivana) által megosztott bejegyzés, Márc 7., 2019, időpont: 11:18 (PST időzóna szerint)

Nem akart Vladislava újra ebbe a helyzetbe kerülni, így újra megcsináltatta mindkét mellét,

most egy 4,5 milliós, felfújható verziót választott, amivel akár P-s méretű is lehet a keble.

Alapvetően J-s méretű, de ha feltölti egy sóoldattal „akár egy vízbomba”, akkor akár a hatalmas P-s méretet is elérheti a mellei nagysága, de a célja ennél kevesebb, beérné egy 4000 köbcentis, M-kosarassal is, arra ugyanis még kapna melltartót. Háromhavonta töltik neki egyre nagyobbra fel.

Vladislava nem csak a melleit műtette meg eddig, számos beavatkozáson van már túl, és még nem is érzi késznek magát, az álma ugyanis hogy úgy nézzen ki, mint egy női műanyag baba.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik