Élet-Stílus

Zoë Kravitz étkezési zavarral küzdött tinédzserként

Leendő férje pedig egy éjszakás kalandnak indult.

Hamarosan indul a Hatalmas kis hazugságok második évada, ennek köszönhetően pedig a Vogue brit kiadásának új számában Zoë Kravitz a címlapsztori, aminek kapcsán elmondta az interjúban, hogy 13 éves korában étkezési zavara alakult ki, számol be róla az Entertainment Tonight.

A suli kemény volt. Az összes korombeli srác fehér volt körülöttem – cheerleaderek és atléták mind – és nagyon elidegenítve éreztem magam. A tinédzserkorod kezdetén próbálod kitalálni, hogy ki is vagy, amikor pedig nincs senki körülötted, aki hasonlítana rád, akkor úgy érzek magad, mint egy szörnyszülött.

Ezek mellett az sem volt számára könnyű, hogy szülei – Lenny Kravitz és Lisa Bonet – híresek voltak és szépek.

Sok dolog szerepet játszott az étkezési zavarom kialakulásában. Anyám olyan gyönyörű volt és annyira pici, mindig teltnek éreztem magam körülötte, közben az apámat meg állandóan szupermodellek vették körbe. Én meg alacsony voltam, és abban a korban alapból nem érzem magad kényelmesen a bőrödben.

Fotó: Matt Winkelmeyer/Getty Images

Azt is elmondta, hogy leendő férje, akivel jövő hónapra tervezik az esküvőt, eredetileg csak egy éjszakás kalandnak indult, de aztán több lett belőle.

Kiemelt: Foc Kan/WireImage

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik