Élet-Stílus

Leforrázta a stewardess a lábát, végigszenvedte az utazást

Legközelebb majd nem kér forró csokit repülőn.

Thomas McNab és barátnője, Tonina Ciantar a napokban Portugáliából utaztak haza Skóciába a Ryanair járatával. Bár tragédia nem történt, az utazást egy darabig nem fogják elfelejteni.

A felszállás után forró csokit és paninit kértek – bizonyára már bánják, ugyanis amikor a stewardess melléjük ért, Tonina azt vette észre, hogy párja üvöltve felugrik a helyéről. Mint kiderült, az történt, hogy

a légiutas-kísérő véletlenül a férfi lábára löttyintette a még forrásban levő vizet, ami a nadrágon lefolyt a bokájára, égési sérülést okozva.

A skót pár a legjobban azon lepődött meg, hogy a személyzet milyen furán kezelte az esetet. Nem hoztak rá azonnal (sem később) hideg vizet, mindössze annyit tettek az ügyben, hogy kétszer hűtő gélpárnát vittek ki nekik.

Tonina Ciantar /SWNS.COM

A 49 éves férfi lábán megjelentek a hólyagok, a következő két és fél órát végigszenvedte.

Tonina Ciantar /SWNS.COM

A barátnője azt is felháborítónak tartja, hogy nem kínáltak fel nekik másik ülőhelyet, hogy McNab kicsit ki tudja nyújtani a lábát. Amikor a férfira rájött a hidegrázás, Tonina csokoládét kért neki, hogy kicsit megdobja a vércukorszintjét – majd pedig meglepődtek, hogy ezért is fizetniük kellett.

A pár kérte, hogy mentő várja a férfit a reptéren, de csak a skót tűzoltóság emberei voltak ott.

Végül egy egészségügyi dolgozónak mutatta meg a sebet, aki azt tanácsolta, hogy menjenek kórházba. A klinikán hideg vízzel és borogatással látták el a sebet – a nő elmondása szerint a gépen is így kellett volna tenniük.

Tonina Ciantar azt állítja, hogy hiába írt több e-mailt is a Ryanairnek, nem méltatták válaszra; a légitársaság viszont közleményt juttatott el a Fox News-hoz, amelyben azt írják, május 28-án felvették a kapcsolatot az ügyféllel, de még nem kaptak választ. Az ügyben vizsgálatot indítottak, és csak annak lezárulta után kívánnak érdemben reagálni.

 

Fotók: Tonina Ciantar /SWNS.COM

 

„Szeretlek” – írta utolsó SMS-ében a hős légiutaskísérő
Makszim Moiszejev. Így hívták azt a légiutas-kísérőt, aki az életét áldozta, hogy mentse a kigyulladt SSJ-100-as repülőgép utasait. 22 éves volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik