Élet-Stílus

Miley Cyrus fontos dologra hívja fel a figyelmet tortát nyalva, félmeztelenül

Furcsa módja az emberi jogok melletti kampányolásnak.

Miley Cyrus Instagramon egy új fotóval lengette be, hogy valamit bejelent, méghozzá egy tortát nyalva, amin azt írja, hogy

az abortusz egészségügy.

Ami nagyon igaz, csak éppen nem értjük, mi köze van a tortának hozzá. A posztból egyébként kiderül, hogy a bejelentés valamilyen emberjogi kampány része lesz, aminek része a Planed Parenthood nőket segítő amerikai szervezet, a Happy Hippie, ami hajléktalanságra és LGBTQ+ jogokra specializálódott szervezet, meg furcsa módon a Marc Jacobs márka.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Very special collab with @plannedparenthood @happyhippiefdn @marcjacobs TO BE ANNOUNCED veryyyyyy soon! #WomensRightsAreHumanRights #DONTFUCKWITHMYFREEDOM 🎂💒🚺 🎂💒🚺

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés, Jún 4., 2019, időpont: 8:10 (PDT időzóna szerint)

Később aztán egy félmeztelen fotó következett róla, amin félmeztelen és egy-egy grapefruittal takarja el a mellbimbóit. Ha tovább lapozunk, akkor már sejthetjük, miről lehet szó. A Marc Jacobs gyártott egy kapucnis pulcsit a félmeztelen fotóval, rajta az üzenettel, hogy ne szórakozz a szabadságommal. Feltehetően minden eladott pulcsi a fent említett szervezeteket fogja segíteni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

DON’T FUCK WITH MY FREEDOM 💖 @themarcjacobs @marcjacobs @plannedparenthood @happyhippiefdn

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés, Jún 4., 2019, időpont: 9:29 (PDT időzóna szerint)

Az énekesnő egyébként már több, a két emberjogi szervezet által szervezett, vagy éppen a szervezetekért szervezett tüntetésen is részt vett. Meg számtalan egyéb akcióikban is.

Kiemelt kép: George Pimentel/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik