Élet-Stílus

Kiblőrözték Khloé exének arcát a Keeping Up With The Kardashians legutóbbi epizódjában

A Keeping Up With The Kardashians új évadában az egyik központi szál ismét Khloé Kardashian és Tristan Thompson kapcsolata, illetve utóbbi újabb félrelépése. Igencsak bonyolultak a szálak, itt lent kibogoztuk őket:

Amikor a húgod legjobb barátnőjével csalnak meg, és konkrétan a fél világ erről beszél
Ez történt most Khloé Kardashiannal, akinek élete végre érdekesebb lett, mint bármelyik Kardashiané eddig.

Thompson közszereplő, és eddig simán láthattuk a reality-ben is, éppen ezért a legutóbbi epizódban a rajongók igencsak furcsálltak valamit. Az epizód folyamán ugyanis Tristanról szerepelnek a fotók, de mindegyiken ki volt blőrözve az arca. A legérdekesebb, hogy még maga Khloé se értette elsőre, derült ki egy Twitteres válaszából, amikor megkérdezte tőle valaki, hogy mi történt.

Várjunk csak! Ki volt? Észre se vettem. Nekem sincs fogalmam se, nyilvánvalóan tudjátok, kiről van szó, szóval fogalmam sincs, ezen a ponton mi értelme ennek. De kiderítem.


Aztán picivel később meg is jött a válasz. Bár Thompsont magát lehet mutogatni a műsorban, viszont a róla készült fotóihoz kell a szerződéses beleegyezése, ami nyilvánvalóan nem történt meg, így a műsor készítőinek el kellett takarniuk az arcát rajta. Kérdés, hogy szimplán csak blőrözték, mert kevesebb energia volt, mint leokéztatni, vagy a kosarassztár szimplán úgy döntött, hogy nem írja alá.

Mi nyilvánvalóan nem csináltunk semmit. Talán nem írta alá a szükséges papírokat, hogy a műsorban mutatni lehessen azokon a fotókon. Miért blőrözném ki az arcát? Nem titkolom a személyazonosságát.


Kiemelt kép: Jerritt Clark/Getty Images, Klutch Sports Group

Ajánlott videó

Olvasói sztorik