Élet-Stílus

Egy fotó miatt lemondták az együttműködést az influencerrel, de úgy döntött, tovább posztolja ezeket a képeket

Alighanem ez a helyes döntés.

Felháborító esetre hívja fel a figyelmet a brit bulvárlap, a Mirror.A 21 éves Louise Aubery 242 ezer követővel rendelkezik az Instagramon, ami már egy elég szép számnak számít, ekkora követőtáborral már elég komoly együttműködéseket lehet összehozni. Aubery jár is sajtóeseményekre, vannak nála szponzorált posztok, fizetett tartalmak, stb.

Aubery az oldala kapcsán fontosnak tartja, hogy felhívja a figyelmet fontos ügyekre, mint például a testpozitív gondolkodásmód.

A lány sokszor küzd az ellen, hogy a nőket a testük alapján ítéljék meg, büszkén hirdeti, hogy minden test egyformán szép. Egy kép miatt azonban bajba került Aubery, a fotó után az egyik szponzor vissza is mondta a meghívását egy nyilvános eseményre. Mutatjuk a fotót:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Louise 🍒 (@mybetter_self) on May 19, 2019 at 11:31am PDT

A fotó posztolása után a lány levelet kapott, amiben az ügynökség sajnálatát fejezi ki, majd visszamondja az együttműködést. Aubery úgy döntött, hogy ezután még többet fogja ezt az üzenetet hangoztatni, mivel fontosnak tartja, hogy mindenki jól érezze magát a bőrében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik