Élet-Stílus

Meztelenül kapta rajta a házában a kutyasétáltatót egy kaliforniai nő

Elborzadt a kaliforniai Rosie Brown, amikor megnézte a háza biztonsági kameráinak felvételeit, miután négy napot távol töltött otthonról egy esküvő miatt – számolt be az esetről az abc7 nevű helyi hírcsatorna.

Mielőtt az 53 éves Brown Louisianába utazott az egyik unokatestvére esküvőjére, a Wag! nevű online szolgáltatáson keresztül keresett valakit, aki négy napon át vigyázna a két kiskutyájára. A 26 éves Casey Brenglet bízta meg a munkával, akinek a neve mellett rengeteg ötcsillagos minősítés szerepelt az applikációban. A fiatal nő 315 dollárért (kb. 92 ezer forintért) vállalta munkát.

A kutyákra vigyázó lány tudta, hogy Brown nappalijában működik egy biztonsági kamera, ám mintha teljesen megfeledkezett volna erről.

Amikor az 53 éves nő hazaért, és megnézte a felvételeket, elborzadva látta, hogy Brengle több alkalommal, anyaszült meztelenül terpeszkedett a kanapéján, két alkalommal pedig beengedett egy férfit a házba, akivel aztán egy időre elvonult egyszer az egyik, másodszor a másik hálószobába. A fiatal nő ráadásul, a vállalt 30 – 60 perces séták helyett, csak néhány percre vitte ki a kutyákat, amíg azok elvégezték a dolgukat.

Brengle azt mondta, sajnálja, hogy meztelenül ült a kanapén, de nagy volt a hőség, és olyankor nem szeret ruhában lenni. Így utólag megérti, hogy Brownt ez zavarja. A fiatal nő azt azonban tagadta, hogy lefeküdt a barátjával a megbízója házában. Elismerte, hogy a látszat ezt sugallja, de azt állítja, hogy valójában nem történt semmi.

Brown panaszára Brengle tagságát felfüggesztették a  Wag! felületén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik