Élet-Stílus

Felkavaró trükkel tette csillogóvá az anyuka a lakásukat

Az elmúlt időszakban az interneten elszaporodtak az úgy nevezet Cleanfluencerek, vagyis azok az emberek, akik különleges trükökkel teszik könnyebbé a takarítást és ezen megoldásokat bőszen posztolgatják a közösségi oldalakra is. Nem olyan régen például arról beszélt ez a közösség, hogy milyen egyszerű és nem utolsósorban olcsó cipőt tisztítani fogsortisztító pezsgőtablettával.

Akárhogy is, itt a legújabb őrület, egy anyuka arra esküszik, hogy a legjobb takarítószer nem más, mint a tintahal csont.

Igen, jól olvastátok, a tengeri lény csontjával remekül lehet takarítani, a legmakacsabb szennyeződéseket is leszedi a fürdőszobában – írja a Mrs Hinch Cleaning Tips nevű Facebook-csoportra hivatkozva a Mirror. A nő azt állítja, hogy ő a sajátját a tengerparton szokta beszerezni, de ha nem talál, akkor egy egyszerű állatkereskedésben is meg tudja venni, mindössze egy fontért.

Aki kíváncsi, hogyan szuperál a bizarr eszköz, az itt tudja megnézni az anyuka előtte-utána fotói. Aki pedig érdekes takarítási tippeket szeretne itt tud csatlakozni a takarítós csoporthoz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik