Élet-Stílus

Nagy bonyodalmakat tud okozni egy hetero srác, aki hetente egyszer nőnek öltözik

A 24 éves egyetemista, Logan Tritt saját bevallása szerint heteroszexuális, sőt kimondottan imádja a nőket. A kansasi férfi 2014-ben még elsőéves egyetemistaként jött rá, hogy élvezi, ha beöltözik nőnek. Tritt inspirációul Zooey Deschanelt választotta, egészen pontosan a színésznő egyik karakterét, Jessét, aki az Új lány című sitcom főszereplője.

Tritt a saját nevét is Jess-nek nevezte el, így lett belőle Jess Anderson.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jess Anderson (@the_fabulous_jess) on Mar 29, 2019 at 9:12am PDT

Logan általában egy héten egyszer beöltözik Jessnek, és a beszámolóiból kiderül, hogy elég sokan megnézik az utcán. A férfinek nagyon sok jó élménye van Jessként, de akadtak azért negatív pillanatok is. Egyszer például egy női üzletben vásárolt, ám mikor meghallották a mély, férfias hangját akkor kidobták a női részlegről, mondván nincs ott semmi keresnivalója.

Akárhogy is, a fotósként és videósként dolgozó férfi élvezi ezt a szerepet, ráadásul szerinte így jobban meg tudja érteni a nőket. Logan azt is elmondta, hogy ettől ő még ugyanúgy a nőkhöz vonzódik, heteroszexuálisnak vallja magát.

A férfi arról is mesélt, hogy amikor egy lánnyal randizni megy, általában meg szokta mutatni Jess-t, úgy mint egy ismerősét, ám a nőknek fogalma sem sokott lenni arról, hogy fotókon valójában Logan szerepel.

Címalapkép: mediadrumworld.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik