Élet-Stílus

Egy óvszergyártó megcsinálta minden Facebook-felhasználó álmát, a babakép-blokkolót

A legújabb brit királyi sarj érkezésére időzítették, de bármikor jól jöhet a kisgyerekes fotókat eltüntető program.

Sokszor tűnik úgy, mintha a közösségi oldalak, különösen a Facebook mintha semmi másra nem lenne jó, mint babás képek megosztására. Egy szülő átlagosan 1500 darab képet oszt meg csemetéjéről a születéstől a gyerek ötödik születésnapjáig.

Íme az első fotók Harry herceg és Meghan hercegné gyerekéről
Íme a legújabb tagja a királyi családnak!

Ez persze sokak számára idegesítő lehet. Ön is biztosan ismer valakit, aki már blokkolta valamelyik facebookos ismerősét, a folyamatosan érkező baba- és kisgyerekképek miatt.

Nos, mostantól már nem kell blokkolni és törölni az ilyen ismerősöket, köszönhetően a LifeStyles óvszergyártó cégnek, akik Harry és Meghan királyi babájának érkezését az internet egyik leghasznosabb programjának közzétételével ünnepelték meg. A Baba Blokkolóval.

A Chrome böngésző kiegészítőjeként letölthető Baby Blocker azoknak készült, akiknek elegük van a Facebookot elárasztó babaképekkel. A program ugyanis automatikusan észleli a gyerekes fotókat, majd blokkolja, és egy másik képpel helyettesíti azokat. Olyanokkal, amit a felhasználó szívesebben nézne az édesen cumizó kis Ádámkánál.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik