Élet-Stílus

Kilenc napon át élt szülei holttestével összezárva egy kétéves kislány Kijevben

Amikor megtalálták, már alig élt az a kétéves ukrán kislány, aki napokig élt együtt szülei holttestével egy kijevi lakásban – írja a Mirror című brit bulvárlap ír kiadása.

A hatóságok azért törték be a család lakásának ajtaját május 11-én, mert a szomszédok panaszkodtak az onnan kiáradó iszonyatos bűzre. A szülőket május 2-án látták élve utoljára, nem sokkal később hangos veszekedés hallatszott ki a lakásból.

A hatóságok egyelőre nem tudják a 27 éves anya, és a 34 éves apa halálának okát, még abban sem biztosak, hogy egy időpontban haltak-e meg. A lakásban a renderők használt fecskendőket találtak, ami miatt arra gyanakszanak, hogy a szülők droghasználók lehettek.

A helyszínelők nem találtak a testeken külső sérüléseket, de az első vizsgálatok alapján emberölés gyanújával indítottak nyomozást.

Nem tudni, hogy a kislány hozzáférhetett-e bármilyen ételhez, vagy vízhez a szülei halála után, de miután kórházba szállították, az orvosok azt mondták, nincs közvetlen életveszélyben.

Az anya egyik barátnője május 8-án bejegyzést tett közzé az egyik közösségi portálon, amiben azt írta, aggódik a nőért és a kislányért, mert túl régóta nem hallott róluk. Ennek ellenére további három napon át senki sem kereste őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik