Élet-Stílus

Ha meglátod, hogy néz ki panír nélkül a mekis csirke nuggets, soha többet nem fogsz rendelni

Felkavaró fotót közöl a Mirror nevű brit bulvárlap.

Egy louisianai férfi, Sameer Jafri a Facebookon osztotta meg az ebédjét, ami egy helyi McDonald’s-ban vett csirke nuggets volt. A férfi fotóján már elsőre feltűnik, hogy valami nincs rendben. Sameer ugyanis úgy fogyasztja a csirkefalatkákat, hogy előtte leszedi róla a panírt. Ez sokak szerint azért nem butaság, mivel a nuggets lényege pont, hogy a panír, mivel a hús önmagában egy darált pép.

És sajnos ennek megfelelően úgy is néz ki, mint egy szürke, átázott kartonpapír.

Sameer Jafri Facebook

A fotón a jobb felső sarokban látható a csirkehús, az alján pedig a lehámozott panírhalom. A közösségi oldalon a legtöbben undorítónak titulálták Sameer szokását.

Ti mit gondoltok? Esztek majd ezek után csirke nuggets-t?

Frissítünk!

Cikkünk megjelenése után nem sokkal írt nekünk a McDonalds. A cég szerint a panír nélkül fotózott termék külső megjelenése egyáltalán nem meglepő: a húsok hőkezelése során az azokban található fehérje denaturálódik, ennek következményeként hús eredetileg élénkvörös vagy rózsaszín színe halványodik, csirkehús esetében teljesen kifehéredik, és ezért is nevezzük a csirkét fehérhúsú szárnyasnak. Ugyanez a jelenség az otthoni konyhában történő ételkészítéskor is tapasztalható. A levélhez mellékeltek egy videót is, amin az látható, hogyan készül a McNuggets.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik