Élet-Stílus

Az iskolaújság írta meg róla, hogy pornózik

A 18 éves lány megvédte magát, szerinte ez is csak egy szakma.

A Sun írta meg a kaliforniai Stocktonban élő Caitlin Fink történetét, aki 18 évesen úgy döntött, belevág a pornózásba. A lány karrierje kezdetén meztelen képeket küldözgetett magáról pénzért másoknak, egyfajta referenciaanyagként, amivel rövid idő alatt rengeteg pénzt keresett. Először csak a pénz miatt csinálta, de rá kellett jönnie, hogy az egész nagyon inspirálja,

imponált neki, ha valaki azt mondta, hogy gyönyörű, szerette, ha középpontban van.

Nem sokkal később  leszerződött egy ügynökkel, aki elintézte az első profi forgatását a Pornhubbal, ami az értékelése szerint nagyon izgalmas volt. A szüleitől szilveszter éjszaka költözött el egy veszekedés után, azóta egy barátja családjánál él, és havi 300 dollárt fizet nekik a lakhatásért és az ételért.

https://twitter.com/WindedRoads/status/1075172930181509121

https://twitter.com/WindedRoads/status/1104963889895108608

Iskolája hivatalos lapjában, a Bruin Voice-ban részletesen írtak a lány kalandjairól, amiben Caitlin igyekszik teljesen normálisként bemutatni az életét.

A tankerület úgy tekint a témára, mintha tabu lenne, amit a szőnyeg alá kell söpörni, de szerintem nem kellene, hogy így legyen. Csak azért gondolják, hogy tabu, mert kellemetlen nekik erről beszélni.

– mondta el a véleményét az ügyről Caitlin, hozzátéve, hogy a felnőtt filmesek is emberek, nekik is vannak érzéseik, céljaik, van ami motiválja őket.

A megjelenés előtt a tankerület vezetője el akarta olvasni a cikket, hogy a tartalma ismeretében döntsön arról, hogy publikálható-e az újságban, de a lapot vezető tanár, Kathi Duffel ezt a szólásszabadságra hivatkozva megtagadta .

A tanár szerint a cikk mondanivalója nem az, hogy idealizálja a pornóipart, ellenben segíthet a diákoknak abban, hogy még komolyabban vegyék a döntéseiket, amiket ilyen fiatalon meghoznak, és akár az egész életükre kihatással lehetnek.

 

Kiemelt kép: Twitter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik