Élet-Stílus

A menyasszony nagyon dühös és szomorú lett, amikor kiderült, hova tűnt el az egyik vendég

Azt hinné az ember, hogy az esküvők csak Magyarországon szólnak sokszor az ingyen kajáról és az ingyen italozásról, pedig a most következő sztori nem itthon történt, a brit Mirror számol be róla.

A bulvárlap egy Facebook-bejegyzés alapján  számol be annak a menyasszonynak az esküvőjéről, akinek egy vendég miatt vált keserűvé élete legszebb napja. A nő posztjából kiderül, hogy az egyik meghívottat egyáltalán nem érdekelte a nagy esemény, nem törődött sem a menyasszonnyal, sem a vőlegénnyel, de még a násznéppel sem. Őt csak egyetlen dolog érdekelte, az pedig nem más volt, mint az ingyen kaja.

Tíz ételhordó.

A nő a vendégek beszámolója szerint ennyi zárható edényt töltött mindenféle étellel. Az ételre rárabló vendég ráadásul egy olyan esküvőn tette mindezt, ahova összesen 25 ember volt meghívva. Mint kiderült a tolvaj egy meghívott hozzátartozója volt, tehát nem is tartozott a szűk rokonsághoz. Az egész helyzet még kínosabb mint gondolnának, mivel a nő úgy döntött, annak ellenére megy el az esküvőre dézsmálni, hogy a férjét magával vitte volna, ő ugyanis nem tudott elmenni.

Nektek volt már hasonló sokkban részetek?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik