Élet-Stílus

Kikészült a menyasszony, mikor rájött, miért lépett le a család olyan korán az esküvőről

Az esküvőjéről általában mindenkinek az az elképzelése, hogy az nem csak neki lesz öröm, hanem mindenkinek a családtagjai közül. Nem mindenki jár azonban ilyen jól, egy nőnek az egész családja már akkor lelépett a lagziról, amikor tulajdonképpen még igazán el sem indult a buli.

A Redditen írta meg, hogy messze lakik a családjától, szóval mindenkinek utaznia kellett az esküvőre, viszont, hogy pénzt takarítson meg, az otthonába szervezte azt. A ceremónia 3-kor, a fogadás 4-kor, a parti pedig 7-től kezdődött. Utóbbit párjával direkt úgy tervezték meg, hogy valóban időt tölthessenek a rokonokkal, barátokkal, így a formaiságokat kihagyták belőle.

Az esküvő és a fogadás nagyszerű volt. Aztán eljött az idő, hogy bemenjünk a partira. De a meghívottak fele, köztük az egész családom lelépett. Egyetlen egy tagja sem maradt ott már a családomból.

Ami már eleve csalódással töltötte el, de akkor vált igazán sokkolóvá számára, mikor kiderült, miért is történt az a hirtelen lelépés.

Másnap tudtam meg, hogy a nővérem ugyanarra a napra szervezte meg a nagyszüleink házába a partit, amin fellebbenti a fátylat, milyen nemű lesz a gyereke, és senki sem mondta ezt el nekem. Senki sem kérdezte meg, hogy akarok-e menni, senki se jelent meg az én bulimon. Senki sem kért egyáltalán elnézést azért, mert nem jött el

– írta a dühös feleség.

Most azt sem tudja, hogyan beszélgessen el a családjával, főleg nem a nővérével, aki direkt éppen arra a napra szervezte a buliját.

Kiemelt kép: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik