Élet-Stílus

Össztűz alá került egy étterem, mert az ételek mellett egy túl szexi szereplője is lett a posztjuknak

Az ausztrál ételblogger, Karylle Banez, akinek az Instagramon több mint 60 ezer követője van, másfél hete kiposztolt egy képet, amin a Fine and Fettle nevű étteremben, kezében egy pohár borral ül, előtte pedig tele van az asztal ételekkel. A képet újraosztotta az étterem is, a kommentelők viszont kiakadtak rajta.

Hogy miért?

Azért mert Banez felsőtetét mindössze egy bralette takarja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fine & Fettle (@fineandfettle) által megosztott bejegyzés, Máj 3., 2019, időpont: 12:38 (PDT időzóna szerint)

A hozzászólók szerint ez a viselet nem illő egy étteremben, túl pikáns oda, és hogy igazából csak azért van így öltözve, hogy egy kis reklámot csináljon a vendéglátóhelynek.

Ez egy étterem, nem egy night club. Nem a lány ellen beszélek, ő lenyűgöző, de nem hiszem, hogy ilyen képet kellene magáról mutatnia az étteremnek

– írta egyikőjük a Mirror szerint (az étterem az összes kommentet törölte azóta). Mások szerint is fura módja ez a reklámnak, és egyébként is

akkor felső nélkül is bemehetnék a kávézótokba és nektek ez teljesen rendben lenne

– írta egy felháborodott nő.

A Fine and Fettle is felháborodott, csak ők a negatív kommenteken. Közölték, soha nem akartak megsérteni senkit, ugyanakkor ők sem fogadják el az emberek ilyen támadásait.

Karylle nem csak egy kedves személy, hanem mindig is egy nagy támogatója a Fine and Fettle-nek. Senkit sem diszkriminálunk. Mindenki azt vesz fel, amit csak szeretne, nem kellene ennyire felületesen ítélkezni.

Kiemelt kép: Instagram/fineandfettle

Ajánlott videó

Olvasói sztorik