Élet-Stílus

Egy Ámen nevű hajó mentette ki a halál torkából az életükért imádkozó tiniket Floridában

Meghallgatásra talált két amerikai kamasz imája, akik túl messzire úsztak ki a nyílt vízen a floridai Vilano Beach partjainál – írja az abc News.

A jacksonvillei Christ Church Academy végzős diákjai, Heather Brown és Tyler Smith a barátaikkal strandoltak két hete. Néhányan kitalálták, hogy elúsznak egy közelinek tűnő kis szigetre. Amikor kiderült, hogy a sziget sokkal messzebb van, mint gondolták, a legtöbben visszafordultak, de Heather és Tyler tovább úsztak. Csakhogy egy áramlat elkapta a fiatalokat és egyre kijjebb sodorta őket az óceánon. Bárhogy erőlködtek, egyre távolabb kerültek a parttól.

A kamaszok tudták, ha nem történik valami csoda, mindketten megfulladnak. Megfogták egymás kezét és imádkozni kezdtek.  Már másfél órája voltak a vízben, amikor megláttak egy hajót a távolban. Mindketten üvöltözni kezdtek, Eric Wagner, a hajó kapitánya pedig szerencsére meghallotta és kihúzta őket a vízből.

A két kamasz rögtön tudta, hogy csak isteni csoda történhetett, amikor meglátták, hogy az életüket megmentő hajó neve: Ámen.

Wagner maga is azt nyilatkozta, hogy aznap az övé volt az egyetlen hajó a térségben, vagyis egészen kevés esély volt rá, hogy a fiatalok túlélik a napot.

Nem nevezném ezt vak szerencsének, mert nem az volt. Ez Isten keze volt

– mondta a kapitány.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik