Élet-Stílus

Vulkánba ugrott egy férfi, hogy jobb szögből fotózhassa a lávát, de a történet vége nem az lett, amire mindenki számít

Egy férfi Hawaii szigetén vulkánba esett, miután átszökkent egy biztonsági kordonon – írja a Newsweek. Az amerikai portál cikke szerint a férfi turistaként érkezett az Egyesült Államok legveszélyesebb vulkánjához, a Kilaueához. A beszámolókból kiderül, hogy a szerencsétlen baleset helyi idő szerint este fél 7 magasságában történt. A tűzoltók elmondása alapján a 30-as éveiben járó férfi több mint 20 métert zuhanhatott. A szemtanúktól a hatóságokat arról tájékoztatták, hogy a kráterbe eső férfi nem törődött a figyelmeztetésekkel, átmászott a biztonsági korláton, majd szinte azonnal le is zuhant a mélybe.

A komoly sérüléseket szenvedő fotós állítólag azért mászott át a kordonon, mert jobb szögből szeretette volna lefotózni a lávát.

A helyi seriff hivatal szerint a férfi komoly sérüléseket szenvedett, de hatalmas szerencséje volt, mivel olyan peremre zuhant, ahonnan ki tudták menteni. A helyi hatóságok évről évre felhívják a figyelmet, hogy a látogatók törődjenek a figyelmeztetésekkel, mert egy rossz mozdulat könnyen az életükbe kerülhet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik