Élet-Stílus

Egymillió dollárt költött műtétekre a brazil Ken baba

Egész életében olyan tökéletes külsőt szeretett volna, mint egy Ken babáé. Maurício Galdi, a 30 éves brazil modell és színész tizenegy plasztikai beavatkozás után úgy érzi, bár közel került a céljához, még nem sikerült teljesen elérnie. A férfiról, aki az egymillió dolláros külsejéből él, a Barcroft TV készített rövid dokumentumfilmet.

Galdi azt mondja,

bár már kamaszkorában modellként dolgozott, nagyon nem volt elégedett a külsejével,

ezért amit sikerült elég pénzt gyűjtenie, előjegyeztette magát az első plasztikai műtétjére, amit az orrán végeztek el. Még csak 16 éves volt, de a szüleinek csak az utolsó pillanatban mert szólni a beavatkozásról. Először majdnem lefejezték, de aztán belenyugodtak a döntésébe.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

kenStarMauricioGaldi (@mauriciogaldioficial) által megosztott bejegyzés, Ápr 19., 2019, időpont: 11:37 (PDT időzóna szerint)


Maurício orrát négyszer műtötték meg, de végeztetett beavatkozást az állán a fogain, szilikonnal csináltatott magának formás hátsót, kockahasat, izmos karokat, vállakat és mellkast. A legveszélyesebb beavatkozást, a szeme színének végleges megváltoztatását, hét éve Jordániában végezték.

Bár a beavatkozások eddig nagyjából egymillió dollárt (közel 290 millió forintot) emésztettek fel, az emberi Ken baba a külsejéből él. Nagy tévécsatornáknak dolgozik, nem csak Brazíliában, de külföldön is. Emellett vállal fotózásokat, fellépéseket rendezvényeken, és vannak szponzorai a közösségi médiában is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

kenStarMauricioGaldi (@mauriciogaldioficial) által megosztott bejegyzés, Ápr 6., 2019, időpont: 9:12 (PDT időzóna szerint)

Az emberi Ken baba azt mondja boldog, de az édesanyja nem biztos ebben. Nem tudja, hogy lehet valóban boldog az, aki állandóan azon töri a fejét, hogy mit változtasson meg a külsején. Az anya ráadásul úgy érzi, hogy

bár szereti, az az ember, akivé a fia vált, már nem az ő gyermeke.

Maurício azonban soha, semmit sem bánt meg. Tudja, hogy még a sebészeti szépség sem tart örökké, ezért vannak tervei azokra az évekre, amikor már meglátszanak rajta az öregedés jelei. Marad az esztétika területén, de üzleti szempontok alapján közelíti majd meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik