Élet-Stílus

Közös férfit keres a feleség, és a férje, aki nővé változott

Natalie és Shoko Woods 18 éve házasok, két gyermeket nevelnek, Új-Zélandon. Három évvel ezelőtt még férj és feleség voltak, ám 2016-ban Nataile bevallotta a családjának, hogy bár egy férfi testében él, valójában nőnek érzi magát. Azóta sokat változott az életük – írja a The Sun című brit bulvárlap.

Natalie azóta nővé változott. Három műtéten és egy hormonkezelésen esett át, amikre nagyjából 52 ezer fontot (kb. 19 millió forintot) költött. Most, mint feleség és feleség élnek együtt Shokoval, de a házasságuk nyitott, vagyis mindketten szabadon randizhatnak férfiakkal. Az egyetlen szabályuk az, hogy a viszonyaikat be kell fejezniük, mielőtt az esetleg komolyabbra fordulhatna.

A pár terve az, hogy keresnek maguk mellé egy férfit, aki mindkettőjüket elfogadja, és akivel együtt tudnak élni egy hármas kapcsolatban.

A 42 éves Natalie azt mondja, az átváltozása óta békére talált önmagával kapcsolatban, és sokkal boldogabb, de ehhez szüksége volt a családja támogatására is. Azt mondja, kamaszkorától az átváltozásáig depresszióval küzdött, mert el kellett nyomnia valódi énjét. Amikor beleszeretett Shokoba, úgy gondolta, a sírig őrizni fogja a titkát, amit a felesége soha nem fog megtudni. Mégsem így történt, mert 2016-ra

Natalie mentális állapota nagyon rosszra fordult, egyre erősebb gyógyszereket kellett szednie a szorongásaira és a depressziójára. Belátta, nincs más választása, mint nyíltan beszélni valódi énjéről.

A 36 éves Shoko bevallja, először sokkolta a férje bejelentése és hónapokig rágódott a helyzeten, mert nem volt biztos benne, hogy képes lesz a párját nőként is szeretni. Aztán arra jutott, hogy egész életében a személyiség vonzotta valakibe, nemtől függetlenül.

A házaspár két lányával, a 13 éves Soniával és a 11 éves Ashleyvel kicsit nehezebb volt a helyzet. Mindketten pánikba estek apjuk bejelentésétől és sírva kérlelték, hogy ne változzon meg. Az anyjuknak azonban sikerült megnyugtatnia a gyerekeket, így végül ők is támogatták Natalie átalakulását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik