Élet-Stílus

Videóban reagált Csisztu Zsuzsára a 18 éves influenszer

Az Reggeli mai adásában Csisztu Zsuzsa kissé beleállt a műsor másik vendégébe, a 18 éves influenszer Farkas Timibe, aztán pedig kommentekben is osztotta a fiatal lányt.

Farkas YouTube csatornáján egy videóban reagált Csisztura. Válaszként elmondja, hogy mindenképpen le akar érettségizni, mert fontos, viszont szerinte amíg az ember nem tudja még, hogy mit akar kezdeni az életével, addig nem érdemes beiratkozni egy egyetemre. Megnyugtat mindenkit, hogy mindenkiből azért nem lesz a jövőben influenszer, mert nem ilyen egyszerű ez az egész. Ami Csisztu műsor utáni kommentjeit illeti, a következőket mondta:

Attól, hogy nekem nem tetszik valakinek az életstílusa, életvitele, bármi, attól még nem nevezem senkinek, hiszen hogyha őt behívták a Reggelibe, őt ennyien követik, akkor szerintem azért nem egy senki, de ha nem hívják be a Reggelibe és nem követi őt senki, akkor sem senki, mivel mindenki sikeres valamiben és mindenki ügyes valamiben.

Reagált továbbá arra is, hogy Csisztu szerint nem fog soha kétkezi munkát végezni, elmondta, hogy 14 éves kora óta folyamatosan dolgozott, a videóban elmeséli a különböző munkáit is, amit az influenszerség előtt csinált. Dolgozott például Mekiben is.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik