Élet-Stílus

Szexjáték közben halt meg egy fiatal nő egy svájci szállodában

Holtan találták Anna Florence Reedet egy svájci hotelszobában, kedden reggel. A 22 éves, brit nő az előző este érkezett a Luganóban, a Lago Maggiore partján fekvő luxusszállodába egy 29 éves, német férfivel. A férfit emberölés gyanújával őrizetbe vették a svájci hatóságok – írja a helyi sajtóra hivatkozva a Mirror című brit bulvárlap.

Reed és a barátja hétfőn este jelentkeztek be a szállodába. Később, az éjszaka folyamán annyira hangos sikoltozás hallatszott ki a szobájukból, hogy több vendég is panaszt tett a személyzetnél, ezért az éjszakai recepciós rászólt a párra.

A nőt másnap reggel 7 órakor találták meg a hotelszoba fürdőszobájában. A mentők gyorsan a helyszínre értek, de már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A német férfi, akit a helyszínen letartóztattak, azt mondta a rendőröknek, hogy Reed véletlenül, egy szexjáték során halt meg.

Az előzetes halottkémi jelentés megállapította, hogy a nő halálát fojtogatás, vagy más ok miatt bekövetkezett fulladás okozta. A testén kisebb töréseket és vágásokat találtak.

Petra Canonica Alexakis, helyi ügyész nyilatkozata, és a rendőrség közleménye szerint egyelőre még nem tisztázott, hogy a német férfit szándékos emberöléssel vádolják-e meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik