Élet-Stílus

Saját édesanyja rúgta meg a kislányt, mert elfáradt modellkedés közben

A Mirror nevű bulvárlap közölt egy megrázó videót arról az édesanyáról, aki nemes egyszerűséggel belerúgott a kislányába, amikor már túl fáradt volt a modellkedéshez. A Kínában, Hangzhou városában történt eseten szinte az egész internet felháborodott, a rövid felvételt már több mint 27 milliószor nézték meg.

A 3 éves kislány egy viszonylag ismert gyerekmodell, Niu Niu.

A felvételen az látható, ahogy az édesanya hátsón rúgja a kislányt. A Mirror cikke szerint az szülőknek az volt a gondja, hogy Niu Niu már fáradt volt és nem akarta azt csinálni, amit mondtak neki.

A botrány után az édesanya bocsánatot kért, és elkezdte bizonygatni, hogy nem akart sérülést okozni a lányának, csak elvesztette a fejét. A videó egyébként a kínai közösségi oldalon, a Weibón lett rendkívül népszerű. A 32 éves nő állítása szerint a kislányával soha nem viselkedik így, a videón látható viselkedés csak egyszer, ott és akkor történt meg.

A közösségi oldalon 4 óra alatt több mint 50 ezer komment érkezett, a többségük elítélte a szülőket.

Miután a bántalmazásból országos ügy lett Kínában, az anyuka a Beijing Newsnak azt nyilatkozta, hogy azért volt mérges a lányára, mert figyelmeztetés nélkül átszaladt az úttesten. A felvételen ez persze nem látszik, így a legtöbben azt gondolják, hogy a nő ezzel csak saját magát szeretné felmenteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik