Élet-Stílus

Brutális meglepetés várta a moziban a Peppa malacért rajongó gyerekeket

Felháborodott szülők számoltak be arról, hogy a gyerekeik halálra rémülve zokogtak az ipswichi Empire moziban, amikor Peppa malac új, egész estés rajzfilmje előtt a Mami (Ma) című lélektani horror, illetve a BrightBurn – A lángoló fiú című horror előzeteseit vetítették le nekik – írja a BBC.

A Mami előzetesében láthatók holttestek, szexuális erőszak, és az is, ahogy egy embert nagy sebességgel elgázol egy autó. A BrightBurn – A lángoló fiú egy kifordított Superman történet, melyben a világűrből, egy amerikai kisvárosba érkező baba, aki különleges képességeinek köszönhetően legyőzhetetlen, kamaszkorára nem hőssé, hanem velejéig gonosz gyilkossá válik. Az előzetesében bőven szerepel vér, erőszak, és egy rémisztő maszkot viselő gyerek.

Charlie Jones életük első mozijára vitte kislányát, a kétéves Anniet, és a kisfiát, a 10 hónapos Fredet. Azt mondta, az előzetesek alatt igyekezett eltakarni a gyerekek szemét, és elmondani nekik, hogy amiket látnak, csak buta filmek apukáknak és anyukáknak, de mivel akkora már több gyerek hangosan sírt a teremben, ez nem sokat használt.

A Empire mozi elnézést kért a szülőktől, és vizsgálatot indított az ügyben. Közleményükben azt írták, hogy munkatársaik, amint észrevették a hibát, leállították az előzetesek vetítését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik