Élet-Stílus

Emiatt a „nem megfelelő” bikini miatt zavarták el az énekesnőt az úszómedencétől

A 26 éves énekesnő, Yvette Harvie-Salter úgy érzi, megalázták, mikor egy úszómedencétől elküldték, mert úgy találták, a bikinije „nem megfelelő” oda – írta a Sun.

Aucklandben, az Albany Stadium medencéjénél lazított Harvie-Salter, mikor egy részlegvezetőnő odalépett hozzá. Azt mondta neki, hogy már több panaszt is kaptak a bikinije miatt, amit az elmúlt hónapokban visel ott.

Megkérdezte, van-e otthon másik bikinim, és van, de mindegyik ugyanilyen (…) Ez egy szabvány bikini. Úgy éreztem, el kell takarnom magam. Annyira megalázó volt

– nyilatkozta az énekesnő.

Egy ilyen modellt viselt, csak fekete színben. Fotó: Glassons.com

A nő azt mondta neki, ha maradni akar, akkor takarja el magát egy törölközővel, és legközelebb valami „konzervatívabb” fürdőruhát viseljen.

A megjegyzése olyan mérgező volt, úgy éreztem, mintha diszkriminálnának. Nem szeretném, hogy még egy nő átessen ugyanezen. Olyan volt, mint a bodyshaming, de tényleg. Nagyon bántott.

Az elmúlt években Harvie-Salter hetente úgy háromszor volt ezen a strandon, de soha többé nem akar visszamenni, és követelte, hogy adják vissza a belépőjegyének az árát.

Az aucklandi önkormányzat utóbb elnézést kért Harvie-Saltertől, és

a vizimentő, aki elmondta más vendégek visszajelzéseit, is tudja már, nem ezt kellett volna csinálnia

– nyilatkozta az önkormányzat aktív pihenésért felelős vezetője, Rob McGee, aki hozzátette, egyébként nem küldték el Harvie-Saltert a strandról, és nincs is olyan szabályzatuk, hogy milyen fürdőruhát lehet vagy kell viselni a medencéknél.

Kiemelt kép: Twitter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik