Élet-Stílus

Betörést hazudott az apa, csak mert ellopta a lánya sütipénzét

Azzal gyanúsítanak egy oregoni apát, hogy betörést színlelt a házában, hogy elfedje, több mint 700 dollár értékben lopta el cserkész lánya sütemények eladásából szerzett pénzét – írta a GlobalNews.ca.

A Forest Grove-i rendőrség közlése szerint, a férfi, Brian Couture március 6-án azzal hívta fel őket, hogy betörtek a házukba, és megtámadták őt. Mikor a rendőrök kiérkeztek, a támadónak már hűlt helye volt. Ráadásul egy K9-es egységet küldtek a házhoz, ami elég nagy riadalmat okozott a környéken.

A sérült Couture nem volt öntudatlan, de nem reagált a rendőrökre.

A helyszínelők, rendőrök végül arra jutottak, hogy nem történt semmilyen bűncselekmény, az egészet a 40 éves férfi találta ki, amit el is ismert nekik később. A hatóságok szerint azért tette,

hogy így elfedje, ellopta a lányától azt a pénzt, amit az eladott sütijeivel keresett, és ami a nonprofit cserkészcsapatáé törvényesen.

Az Amerikai Cserkészlány Szövetség elismerte, hogy az ő pénzükről van szó, úgy 740 dollárról azaz 158 ezer forintról, fel is vették már a kapcsolatot a Forest Grove-i rendőrséggel.

Couture-t letartóztatták valótlan állítás és tolvajlás miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik