Élet-Stílus

Bizarr magyarázattal állt elő a nő, akit maszturbáláson kaptak a londoni metrón

Keresi a rendőrség azt a 37 éves nőt, akit maszturbáláson kaptak a londoni metró egyik belvárosi szakaszán. Amikor a rendőrök elfogták, Sarah Hinkson keze még mindig a nadrágjában volt, de tagadta, hogy maszturbált. Egy szemtanú azonban elég részletesen be tudott számolni arról, amit a nő a szerelvényen művelt. Az egygyermekes anya ellen azért adtak ki körözést, mert nem jelent meg az ügye bírósági tárgyalásán – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Anthony Burton, a szemtanú épp Hinksonnal szemben ült a metrón. A férfi látássérült, vakvezető kutyával közlekedik, de egyik szemével azért egész jól lát. Először ütemes dübögésre lett figyelmes, majd meglátta, hogy vele szemközt, egy nő négy ülést elfoglalva fekszik, a csizmái földön hevernek, az egyik keze pedig, csuklóig a nadrágjában, ütemes mozgást végez. Hinkson hangosan nyögdécslet, az ütemes dübögést az okozta, ahogy a nő lábai a térelválasztó üveglapnak ütődtek.

Burton elmondta, hogy a kocsiban nem voltak sokan, de néhány gyerek szaladgált fel-alá, akik mindent láthattak és hallhattak. A szüleik a kocsi másik végében ültek, így semmit sem vettek észre a történtekből. A tanú ezért döntött úgy, hogy értesíti a rendőröket, akik 10 perccel később, a következő állomáson elkapták Hinksont. Ő azt mondta, egyáltalán nem maszturbált, csak egy viszkető kiütést vakargatott a combján.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik