Élet-Stílus

Megható okból adta el Xbox-át, és vállalt kerti munkákat egy 13 éves fiú

Élete legnagyobb ajándékát kapta március végén egy egyedülálló anya Nevadában. A nőt szinte sokkolta, amikor 13 éves meglepte őt egy használt autóval. Krystal Preston a Facebookon osztotta meg a megható történetet – írja a CBS News.

William Rabillo, a 13 fiú egy nap azzal állított haza, hogy

Anya, gyere! Vettem neked egy autót!

Krystal először persze csak nevetett, de a fia erősködött, hogy komolyan beszél. Kérte az anyját, hogy menjen ki vele a ház elé, mert ott áll az autó, amiben benne ül az eladó.

Az anya nyugtalankodva követte a fiát, ahol valóban ott állt egy autó benne egy idegen nő, aki azt mondta, elviszi őket egy próbaútra. Krystal még mindig azt hitte, hogy hamarosan kiderül, hogy csak valami vicc az egész. Nem sokkal később azonban már sírva fakadt, amikor megkapta az eladótól az 1999-es, fehér Chevrolet Metro kulcsait és papírjait.

Egy helyi tévének adott interjúban Krystal elmondta, hogy nagyon büszke a fiára. Azt tudta, hogy William egy ideje eljár dolgozgatni, füvet nyírni, és udvart takarítani a környéken. Azt azonban álmában sem gondolta, hogy miben mesterkedik a fia.

William elmesélte, hogy a Facebookon látott meg egy hirdetést, amiben egy környékbeli nő az autóját árulta. Elment hozzá, és azt mondta neki, hogy odaadja a kocsiért cserébe az Xbox játékkonzolját, a maradék összeget pedig ledolgozza a kertbe. A nő pedig elfogadta az ajánlatot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik