Élet-Stílus

Elsőként Magyarországon: jobb látásélesség minden körülmények között Sasszem FEMTO Smart kezeléssel (X)

Űrkorszak a fénytörési hibák mérésében! Tudta, hogy szemének saját domborzata van? Minél pontosabban feltérképezzük, annál eredményesebben kezelhetjük a fénytörési hibákat. Az ÚJ Sasszem FEMTO Smart kezelés során a világ legfejlettebb Schwind mérőeszköze – a földet pásztázó műholdakhoz hasonlóan – felméri a szem fénytörési hibáit, a Schwind lézer pedig ennek alapján elvégzi a korrekciót. Az eredmény: jobb látásélesség, akár rosszabb látási körülmények között is.

Szeretne megszabadulni a hétköznapokban sok kényelmetlenséget okozó szemüvegtől, kontaktlencsétől? A Sasszem FEMTO Smart lézeres kezelés jobb látásélménnyel segít abban, hogy a munka, a sport és a pihenés valóban zavartalan legyen.

Személyre szabott mérés és korrekció = jobb látásélmény

Miért olyan nagy kihívás a szem törőközegeinek egyedi eltéréseit feltérképezni?

Azért, mert a szem formája és a szaruhártya felszínének mintázata épp olyan egyenetlen, akár a legváltozatosabb domborzat. És ahogyan nincs két egyforma pont a földfelszínen, úgy nincs két egyforma szem sem. A szem mélyebb rétegeiben is előfordulhatnak eltérések, amelyek a látóhártya felé tartó fény útját megtörik.

Ha Önnek átlagosan -3-as dioptriája van, akkor az is elképzelhető, hogy a szaruhártya középső részén mért dioptria csak -2,8, míg a szélek felé haladva ez -3,2 dioptria. Erről képet ad a topográfiás mérés, de olyan szemen belüli törési hibák is lehetnek, amelyeket csak hullámfront mérés deríthet fel.

Az eltérések pontos korrekcióján múlik, hogy Ön mindig, akár rosszabb látási körülmények között is jól lásson. Akárcsak a domborzat feltérképezésénél, itt sem elég egy hagyományos légifelvétel, a műholdas távérzékelés pontossága, az űrből készült felvételek részletgazdagsága szükséges.

Magyarországon elsőként a Sasszemklinika vezette be az ÚJ Sasszem FEMTO SMART lézeres kezelést, mely páratlan, személyre szabott pontosságot nyújt a lézeres szemműtétek világában.

  • A lézeres szemműtét első lépéseként a SCHWIND PERAMIS, a legkorszerűbb hullámfront és topográfiás mérőeszköz precízen felméri az Ön fénytörési hibáit, majd hasonló alapossággal megadja a szemműtét várható eredményét.

A világon elérhető legkorszerűbb hullámfront és topográfiás mérőeszköz – Schwind Peramis

  • Ezután a vele összehangoltan működő SCHWIND AMARIS lézer 5 dimenziós szemkövető rendszerével automatikusan elvégzi a szaruhártya átalakítását. A mérőműszer és a lézer integráltan működik, az adatok közvetlenül a lézerbe kerülnek, ezért a korrekció maximális pontosságú lesz.

Akár 6-szor nagyobb pontosság a fénytörési hibák mérésében

A SCHWIND PERAMIS a fénytörési hibák mérésére szolgáló legfejlettebb mérőeszköz, pontossága az átlagos szemészeti mérőeszközök 3-6-szorosa. Másodpercenként 33 képet készít, nagy felbontású hullámfrontos szenzora 45 000 ponton méri be a szem fénytörési hibáit.

Az igazán rendkívüli az, hogy Ön egy komplex kezelés részeként élvezheti a SCHWIND PERAMIS előnyeit: azt, hogy a részletgazdagabb vizsgálatot követő kezelés jobb látásélményt adhat akár rosszabb körülmények között is, például este vagy szürkületben.

Az egyetlen, ehhez hasonlóan összetett, kétlézeres technológián alapuló látásjavító kezelés Európában csak Londonban érhető el. És a Sasszemklinika segítségével most már Magyarországon is!

Már másnap dolgozhat a Sasszem FEMTO Smart kezelés után

A Sasszem FEMTO Smart kezelés is alkalmassági vizsgálattal kezdődik, amely annyiban tér el a szokásostól, hogy kiegészítjük a SCHWIND PERAMIS mérőeszköz által végzett hullámfront és topográfiás méréssel. Ha az alkalmassági vizsgálat sikeres volt, jöhet a műtét, melynek első fázisában a FEMTO lézer egy lebenyt alakít ki, majd a SCHWIND AMARIS 5 dimenziós lézer elvégzi a szaruhártya precíz korrekcióját a kezelési terv alapján.

A műtét után nem érez majd fájdalmat, 1 napnyi pihenő után autót vezethet és dolgozhat, 3 nap múlva futhat vagy kerékpározhat. Az első héten még óvnia kell a víztől a szemét, de 4-6 hét múlva már bátran úszhat, wellnesszezhet is. 3 hétig ajánlott az előírt szemcsepp, 2 hónapig szabadban UV-szűrős szemüveg viselete.

Válassza a legnagyobb hazai szemészeti lézerklinikát!

A Sasszem lézerkezelést® az elmúlt 22 évben már több mint 100 000-en választották. A Sasszemklinika ezzel a legnagyobb, legtapasztaltabb szemészeti lézerklinika Magyarországon. Most még tovább léptünk, hiszen Magyarországon először vezettük be a lézeres szemműtéteket személyre szabott pontossággal forradalmasító Sasszem FEMTO Smart kezelést.

Szeretne akár 100% feletti látásélességet és jobb látást akár szürkületben vagy csillogó fények között is?

 

Szeretettel várjuk az ingyenes alkalmassági vizsgálaton!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik