Élet-Stílus

A Jon Snow-t alakító Kit Haringtont megviselte a Trónok harca sikere

A Trónok harca Jon Snow-ja, Kit Harington a Variety-nek beszélt a hamarosan véget érő sorozatról. A színész elmondta, hogy úgy érezte az utolsó forgatási napján magát a kosztümöt levéve, mintha ezzel együtt a bőrét is ledobta volna. Ugyanakkor a legsötétebb időszaka az életének pont akkor volt, amikor a sorozat is felért a csúcsra, nem igazán tudta ugyanis kezelni az ezzel járó felelősséget. Innentől pedig csak az olvassa, aki nincs lemaradva több évaddal, mi szóltunk.

A legsötétebb időszakom akkor volt, amikor a sorozat elkezdett a leginkább Jonról szólni, amikor meghalt és feltámadt. Nem igazán élveztem, hogy a sorozat ennyire Jonra fókuszált, még úgy sem, hogy megoldotta azt a problémámat, hogy úgy éreztem, Jon a leggyengébb láncszem a sorozatban.

Harringtont megviselte a nyomás, hogy ekkora a felelősség a karakterén és ekkora figyelem hárul rá, olyannyira, hogy azt is megkérdőjelezte folyamatosan, hogy egyáltalán képes-e eljátszani jól a szerepet, végül a terápia segített neki.

Messze nem volt életem legjobb időszaka. A világ legszerencsésebb emberének kellett volna éreznem magam, miközben borzasztóan sebezhetőnek éreztem inkább magam. Mint valószínűleg sok embernek a huszas éveiben, nekem is elég rázós volt az életem akkoriban alapból. Amikor meg te vagy a nagy csavar egy sorozatban, és az a sorozat éppen a sikereinek a csúcsán van, kibaszott ijesztő a nyomás.

Kiemelt kép: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis, Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik