Élet-Stílus

Szexi videót küldött volna az anyuka a férjének, de mire észbe kapott, már 2 ezer ember nézte a Facebookon

A Mirror nevű brit bulvárlap ír annak az anyukának a nem mindennapi bakijáról, aki a privát üzenet küldése helyett véletlen az élőzés funkciót választotta. A durván kínos történet igazából rendkívül egyszerűen megtörténhet, elég egyetlen rossz gombot megnyomni és máris kétezren nézik az interneten a privát szexi előadásunkat. Pontosan ez történt a bolgár Zeinepa Galibovával, akinek a férje az Egyesült Királyságban dolgozik és csak ritkán láthatják egymást.

Galibova egy erotikus műsorral szerette volna meglepni a férjét, ám ahelyett, hogy privát üzenetben küldte volna el az ajándékot, véletlen élőt indított a Facebook-oldalán.

Az anyuka mire észbe kapott, már több mint 2 ezer felhasználó nézte őt a Facebookon élőben, egyenesben. A videót látta a nő 20 éves fia is, aki állítólag most évekig nem akar majd hazatérni, annyira szégyelli a történteket. Mindezek tetejébe a Sun arról számol be, hogy maga a férfi is mérges a feleségére, ami azért szomorú, mert a nő csak boldogságot szeretett volna okozni a párjának.

Akárhogy is, érdemes vigyázni a közösségi oldalakon, mert elég egy rossz gombnyomás és a dolgaink nem oda kerülnek, ahová szántuk őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik