Élet-Stílus

Senki sem akarja elhinni, hogy ki lett ebből a lányból

Gyerekkori képeiket legszívesebben letagadná az ember, hülyén állt a haja, milyen ruhát és hogyan hordott, milyen fejet vágott, de általában felismerhető, ki is szerepel a képen. A sminkmester és influenszer Brookelle McKenzie egy 14 évvel ezelőtti képet töltött fel magáról a közösségi oldalára, de senki sem akarja elhinni, hogy őt ábrázolja – írta a Mirror.

A régi képen, bénán vágott, fekete haja van, és erősen ki van festve a szeme, nem spórolt a szemceruzával. Ma viszont– amit mondjuk természetesebbnek nem neveznénk – szőke, barna bőrű, egészen máshogy is sminkeli magát.

Tényleg nehéz lenne kitalálni magunktól, hogy ugyanaz a nő szerepel mindkét fotón.

Tudom, hogy ezt a vonatot lekéstem, de kértétek tőlem, ezért teljesítem. Ez igazából egy 14 éves kihívás. A baloldali képen 14 éves vagyok, a jobboldalin pedig 28. Olyan, mintha a z igazi személyiségemet fedném fel ezzel

– írta a 881 ezer követőjének a #10yearchallange kihívásra reflektálva.

Egyébként a régi „emós” képe nem véletlen lehet ismerős sokaknak, a MySpace korszak egyik ismert felhasználója, Brookelle volt, ahogy Tom is. A kommentelők közül sokan azt is írták, hogy barátok voltak a MySpace-en, de nem is gondolták, hogy az Instán most ugyanazt a lányt követik, el sem akarják hinni.

Ötletem se volt, hogy ilyen régóta ismerlek

– írta egyikőjük.

Kiemelt kép: MySpace

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik