Élet-Stílus

Gusztustalanul zseniális trükkel játszotta ki a biztonsági előírásokat a reptéren

Kevés annál dühítőbb dolog létezik, mikor a repülőtéren várakozva beülünk valahova harapni valamit, kifizetünk egy vagyont az ételért, hogy aztán a felét ott kelljen hagynunk, ha nem akarjuk lekésni a gépünket. A Rómába utazó Nathan is így járt volna, de úgy döntött, most az egyszer meghekkeli a rendszert.

Furcsa, de annál zseniálisabb történetről számolt be a napokban a LADbible. Nathan a barátnőjével és a családjával utazott Stanstedből Rómába, és miközben a gépükre várakoztak, a szokásoknak megfelelően beültek egy étterembe, hogy elfogyasszanak egy kiadós, tradicionális angol reggelit. Azonban, ahogy az lenni szokott, az idő elszaladt, a családnak pedig rohannia kellett a gépre, ami egyet jelentet azzal, hogy az evést is félbe kellett hagyniuk, hiszen a biztonsági előírások nem teszik lehetővé, hogy az utasok ételt vigyenek magukkal a gépre.

Nathan viszont nem volt hajlandó elfogadni, hogy veszendőbe menjen a reggelije, ezért mindent, ami a tányérján volt, egyszerűen belelapátolt egy nejlonzacskóba, amibe eredetileg a gépre felvihető folyadékot szokták rakni.

Biztosítottam róla az őrt, hogy az egész kevesebb, mint 100 milliliter és én magam csomagoltam be

– nyilatkozta az esetről Nathan, aki mindezek mellett megjegyezte, bármilyen rosszul is nézett ki a zacskóba rakott étel, nagyon finom volt így is.

Fotó: Elliot Mitchell

Az esetet Nathan egyik barátja, Elliot osztotta meg a Twitteren, a bejegyzést pillanatok alatt sokkolt kommentelők százai lepték el. Vannak, akik gusztustalannak tartják, de a legtöbbeknek elnyerte a tetszését Nathan akciója, sokan a barátai szeretnének lenni ezek után, míg valaki egyszerűen csak annyit írt:

Ez már isteni szint.

 

Kiemelt kép:  Thinkstock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik