Élet-Stílus

Fordulat: mégsem lesz olyan könnyű megszerezni a szűz lányt, aki mellé az apa még 88 milliót is ad ajándékba

Egy gazdag thai földbirtokos 88 millió forintnyi thai bát és az egész birtokát ajánlja fel annak, aki hozzámegy 26 éves lányához – írta a Daily Mail.

Az 58 éves Arnon Rodthong egy igen prosperáló duriánfarm tulajdonosa, aki úgy döntött saját kezébe veszi a lánya, Karnsita jövőjét.

Bizarr hirdetésében olyanokról ír, hogy a lánya segít neki a farm gazdálkodásában, és Karnsita folyékonyan beszél angolul, kínaiul és még szűz.

Thaiföld bizonyos részein az a hagyomány, hogy egy férfi hozományt fizet a jövőbeli feleségéért, de az apa lemondana erről. A nagylelkű földesúr emellé 10 millió thai báht és az egyik gigantikus, duriánfarmját is odaadná. A meseszerű ajánlatban nincs semmi buktató, de aztán nem várt komplikációk léptek fel.

Verseny

Kiderült, hogy a villámgyorsan elterjedő sztori a szép, szűz lányról és a mesés örökségről elég sok férfi érdeklődését felkeltette. Valóságos túljelentkezés alakult ki, ami megnehezíti az apa és a lány dolgát a választásban. A gazdag apuka a sok jelentkező miatt úgy döntött, hogy valamilyen versenyen fogják eldönteni, hogy ki érdemli meg a legjobban a lánya kezét. Arról egyelőre nincs hír, hogy hogyan fognak egymással megküzdeni a férfiak, akik valószínűleg mindenre képesek lesznek, hogy elnyerjék a mesés díjat.

A lány elmondta, hogy nem válogatós, nem egy szépfiút keres, hanem egy olyan embert, akinek jó szíve van.

Fontos adalék, hogy a versenyzők jelentkezését április 1-ig várják, ha te is megmérettetnéd magad, akkor még van időd nevezni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik