Élet-Stílus

Egy vagyont fizetett a nagymama, aki elhitte, hogy az amerikai színész beleszeretett

A szerelem vak. De hogy ennyire...

Sharon Brown egy 56 éves brit nagymama. Vannak unokái, felnevelt egy 31 és egy 27 éves lányt.

Az ipswichi bérszámfejtő neve egy sajnálatos csalás miatt került a híroldalakra.

A szomorú történet ott kezdődik, hogy Sharon nagy rajongója Kenny Johnsonnak, ezért az Instagramon is követi a (többek között a) S.W.A.T. – Különleges egység című sorozatból ismert színészt.

Sharon Brown egy nap üzenetet kapott Kenny Johnsontól.

Pontosabban valakitől, aki Kenny Johnsonnak adta ki magát.

Köszönöm a szeretetet és a támogatást

– ez volt a személyes üzenet, és ugyan Sharonnak feltűnt, hogy nem a 140 ezer követővel rendelkező profiltól érkezett a mondat, hanem egy hasonló nevű oldaltól, ahol csak nyolcvanan követik a „színészt”, de különösebben nem foglalkozott ezzel.

De sajnos később sem, amikor szenvedélyes levelezés alakult ki köztük. Onnantól, hogy „csodálatos rajongónak” nevezte Sharont, eljutottak az „álmaim nője” megnevezésig. A nő pedig hitt neki, bár azért motoszkált benne a kérdés, hogy egy ismert amerikai színészt miért érdekelné egy elvált ipswichi nagyi.

Sharon Brown – akinek egyébként 20 éve nem volt párkapcsolata – azért eleinte kért egy szelfit a csalótól, aki küldött is neki (nyilván az internetről letöltött képet), és egyszer még „élő videóbeszélgetés” is zajlott köztük, a színész az ágyán feküdt, és hozzá beszélt – igaz, a hangot sajnos nem lehetett hallani.

A magát Johnsonnak kiadó férfi egy nap írt „szerelmének”, hogy épp vesznek fel egy filmet, de karambolozott egy filmes autó, ezért azonnal szüksége lenne 40 ezer dollárra (11 millió forint), hogy új kamerát vásároljanak. Sharon pedig – kölcsönöket felvéve – utalt neki.

Csak másnap esett le neki a tantusz, amikor egy újabb Kenny Johnsson-profiltól kapott személyes üzenetet…

Sharon Brown bejelentést tett a rendőrségen. Nem bízik abban, hogy visszakapja a pénzét, csak szeretné, ha minél több emberhez eljutna a története, hogy mások ne kövessenek el ilyen hibát.

Közzétette: Kenny Johnson – 2019. február 8., péntek

 

via Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik