Élet-Stílus

A Szikla az anyja után az apjának is vett egy tök új házat

Dwayne Johnson elég sokat jótékonykodik, ezt megteszi családon belül is, legutóbb az anyját lepte meg egy ajándékkal, pontosabban egy kuponnal, ami bármilyen ház megvételére feljogosítja. Természetesen a Szikla állta a cehhet.

Most az Instagramon osztotta meg a követőivel, hogy apjával is eljátszotta ugyanezt, aki teljesen meghatódott ettől:

Épp most beszéltem telefonon az apámmal, és egy csodálatos hívás volt, meg kell osztanom veletek: két-három hete mondtam neki, hogy »Figyu, tudom, boldog vagy, ahol élsz, de szeretnék tenni valamit érted. Vennék neked egy új házat, mindegy, hogy hol. Ahol csak élni akarsz.«. Nem hitte el, megnémult. Most hívott, hogy megnézne egy-két házat. Ő egy floridai srác, Észak-Floridában akar maradni. Folyton azt hajtogatja, hogy »Annyira ideges vagyok!«.

Johnson emiatt megkérdezte, mi a fenéért ideges, mikor csak annyi a dolga, hogy kiválassza a világ legjobb ingatlanját:

Ő egy régimódi srác. Kereste a szavakat, és csak ennyit mondott: »Senki nem hívott még azzal, hogy venni akar nekem egy házat. Az pedig, hogy te tetted meg, elképesztően büszkévé tesz — szeretlek!«. Nem hallottam még az apámat így beszélni. Tudod, ő keményen nevelt, én pedig hálás vagyok ezért. Szeretnék visszaadni valamit azoknak, akik azzá tettek, aki most vagyok

— mesélte a 46 éves színész, aki könnyen lehet, hamarosan az Amerikai Egyesült Államok elnöki pozíciójáért is versenybe száll. Erről itt írtunk bővebben:

A videó meg itt:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

therock (@therock) által megosztott bejegyzés, Márc 1., 2019, időpont: 12:22 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép: Aaron Davidson/Getty Images for HBO

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik