Élet-Stílus

Egyszerű trükkel szünteti meg fejfájását egy amerikai háziasszony

Ha igaz mindaz, amit az indianai Elizabetn Hayes ír vírusként terjedő Facebook-posztjában, akkor a gyógyszergyárak hamarosan óriási gondban lesznek. A háromgyerekes anya ugyanis nem kevesebbet állít, minthogy egy egyszerű trükkel, gyógyszerek nélkül, mulasztotta el a kínzó fejfájását.

A Facebook-posztról, amit alig egy hét alatt, több mint 257 ezren osztottak meg, a Mirror című brit bulvárlap ír. Bejegyzésében Haynes azt írja, már majdnem 12 órája gyötörte a szűnni nem akaró fejfájás, de már elege volt a gyógyszerekből és az egyéb praktikákból, amikkel segíteni szokott magán. A Googleben keresett megoldást és talált is egy Aculief nevű találmányt.

A név az acupressure (akupresszúra) és a relief (megkönnyebbülés) szavak összetétele. Maga a szerkezet pedig egy csipeszszerű műanyagdarab, amit a hüvelyk- és a mutatóujjak közzé kell feltenni. A gyártó azt állítja, az Aculief az LI4 akupresszúrás pont stimulálásával csodákra képes fejfájás ellen.

Elizabeth Haynes azt írja, amikor meglátta a terméket, úgy gondolta, egy egyszerű ruhacsipesszel tökéletesen helyettesítheti, és igaza lett.

Egy percen belül érezni kezdtem az enyhülést, húsz perc múlva pedig, már csak fele annyira fájt a fejem.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik